economische auto

Een economische auto

Een economische auto is een auto die heel weinig kost om te kopen of te produceren. Typische economieauto's zijn klein en lichtgewicht, waardoor ze goedkoop zijn om te produceren en te kopen. Vanwege de lage productiekosten worden fabrikanten gedwongen inventief te zijn en efficiënte ontwerpen te creëren. Een Fiat 500, een Toyota Yaris en een Nissan Qashqai zijn enkele voorbeelden van deze auto's.

De Fiat 500 is een geweldige, compacte auto met eigenzinnige stijl en een aantal technische functies. Het concurreert met de Ford Fiesta, Nissan Vera Note en Mini Cooper, en heeft lof gewonnen van bestuurders wereldwijd. Het is verkrijgbaar in verschillende versieringen, van de economy-minded pop tot de luxe lounge tot de sportieve Abarth. Maar het is geen perfecte auto en de wederverkoopwaarde is een zorg.

De Fiat 500 is een economische auto met een groot aantal opties. Er zijn verschillende uitrustingsniveaus, afhankelijk van de motor. In verzekeringsgroep 5 begint de Fiat 500 Abarth vanaf 13.395 en kost het minder dan  22.000. Het beschikt over een handgeschakelde 5-versnellingsbak, hoge koppeling en lange versnelling gooit. Het is ook uitgerust met airconditioning en cruise control, Bluetooth en een achteruitkijkmonitor. Het heeft zeven airbags en heuvelstarthulp.

Honda Accord VTI-LX Hybrid

De Honda Accord VTI-LX Hybrid is een goede keuze als u op zoek bent naar een economische auto met een uitstekende benzineverbruik. Het akkoord is een mooie auto met een goede uiterlijke zichtbaarheid, goed geplaatste bedieningselementen en een hoogwaardige hut. De enige fout is dat het stuurbediening een beetje verwarrend is. Anders dan dat, werkt het Accords Infotainment System goed en integreert het goed met het meter clusterscherm en head-up display. Het grafische ontwerp van de touchscreens is eenvoudig te lezen en te gebruiken. Bluetooth en Apple CarPlay -connectiviteit zijn standaard voor alle behalve het basismodel hybride. Audiokwaliteit is gemiddeld.

Het akkoord heeft voldoende ruimte voor vijf passagiers. De achterbank kan maximaal 570 liter bagage bevatten. De stoelen zijn comfortabel en er is voldoende beenruimte voor de meeste volwassenen. De voorstoelen zijn stevig maar ondersteunend en er zijn twee complete sets vergrendelingsconnectoren voor de achterboordstoelen.

De Toyota Yaris Hybrid is een compacte auto met een 1,5-liter benzinemotor en een hybride systeem. Het hybride systeem biedt 116 pk en is gekoppeld aan een E-CVT-automatische transmissie. Met deze combinatie kan de auto in 9,7 seconden van 0 tot 100 km/u versnellen. De topsnelheid wordt verklaard op 150 km/u en het brandstofverbruik zal naar verwachting ongeveer 3,8 tot 4,3 liter per 100 km bedragen. Dit is een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik in vergelijking met het vorige model.

De Toyota Yaris is een goede compacte auto met een goede prijs -kwaliteitverhouding en een uitstekend exterieurontwerp. Het heeft een hybride systeem en een goed brandstofverbruik, waardoor het een uitstekende keuze is voor stads rijden en voorsteden woon -werkverkeer.

Nissan Qashq

De Nissan Qashqai is een praktische en economische auto die gericht is op comfort en het gemak van rijden. De lichte besturing en uitstekende stabiliteit maken de Qashqai gemakkelijk te rijden en comfortabel. Het model van 2006 was een groot succes en werd opgewaardeerd voor 2007. Het interieur van de auto's is ook stil en goed ingericht, met voldoende opslagruimte. De Qashqai is een uitstekende keuze voor stedelijk rijden.

De Nissan Qashqai is aantrekkelijker dan zijn voorganger en is een veel interessantere auto om naar te kijken. Het beschikt ook over meer geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder autonoom noodremmen, blinde spot -monitoring en achterste kruisverkeerwaarschuwing. De Qashqai heeft ook een nieuw infotainmentsysteem genaamd Nissan Propilot, dat snelheidslimieten en verkeersomstandigheden herkent. Zelfsteermogelijkheden zijn ook opgenomen in sommige versies van de Qashqai. Hoewel deze technologie niet nieuw is voor de industrie, is het nog steeds een verbetering ten opzichte van eerdere modellen.

Kia Soul 1.6 MPI

De Kia Soul 1.6 MPI is een auto die een geweldige kilometerstand krijgt. Het heeft een ruim interieur met veel moderne functies, zoals omgevingsverlichting, inzetstukken van het getextureerde deurpaneel, verwarmde stoelen, keyless entry en push-knop ontsteking. Het interieur biedt ook veel aanpassingsopties. U kunt bijvoorbeeld een aangepaste kleur krijgen voor de voordeuren en een head-up display.

De ziel wordt aangeboden in verschillende uitrustingsniveaus, waaronder het Turbo-model, dat wordt geleverd met een 1,6-liter viercilinder turbomotor en automatische transmissie met dubbele koppeling met zeven versnellingen. Dit model biedt ook voorwielaandrijving.